南京信息工程大学校庆科技活动月—特邀巴哈马大学孔子学院外方院长来校作学术报告

发布单位:国际教育学院、WMO区域培训中心编辑:汪洋发布时间:2019-05-14浏览量:15

报告题目:Advanced English Public Speaking

报告时间:5月20日下午13:30

报告地点:雷丁学院楼S208

报告人:巴哈马大学Abdul Knowles教授

主持人:景元书教授

报告内容:

1. To improve your ability to write effective English public speeches.

2. To improve your ability to deliver English public speeches.

3. To improve your ability to listen effectively to public speeches.

4. To improve your skills of intercultural communicative competence.

5. To improve your ability to think critically and to apply the skills of critical thinking to the analysis of public discourse.

6. To improve your ability to utilize research skills and strategies.

欢迎广大师生踊跃参加!

国际教育学院

2019年5月14日